Företagsopinion

Företagsopinion skickar ut vad som till synes ser ut som en opinionsundersökning i myndighetsstil. Påframsidan av undersökningen står det PROPÅ 2017. I undersökningen försöker de bland annat att ta reda på om företag kan tänka sig att erbjuda nyanlända integrationsarbete i någon form, så som Traineearbete eller arbetspraktik.
Om man signerar och skickar tillbaka så dokumentet så har man bundit upp sig på ett avtal där man "annonserar" på deras hemsida. (www.foretagsopinion.se) Avtalet gäller i 24 månader till en kostnad av 6 395 SEK per år, totalt 12 790 SEK. (Avtalet förlängs automatiskt med 12 månader om inte uppsägning sker)
Företagsopinion har tydliga kopplingar till ökända bolagen Nummerupplysningen.se samt Bolagsupplysningen. Dessa bluffbolag är välkända sedan många år tillbaka och funnits med på Säkert Företags varningslista sedan deras start. Det är samma personer som ligger bakom bolagen. De är alla registrerade i Estland och tillvägagångssättet att lura oskyldiga företagare är snarlika. Vi på Säkert Företag har hjälpt flera hundratals företagare att komma ur deras avtal.

 

Företagsuppgifter:

Namn: Företagsopinion

Adress: Narva nmt 1, 105 05 Tallin (Tatari street 30-3, Downtown, Tallin, Harju County, 10116)

Telefon: 08-551 13 40

E-post: info@foretagsopinion.se, foretagsopinion@gmail.com

Orgnr: 14201274

VAT nr: EE101968038


Vi har lång erfarenhet att arbeta mot dessa välkända bluffbolag och tar gärna emot ert samt om ni önskar hjälp och rådgivning.
Tveka inte att kontakta oss för mer information eller hjälp där vi garanterar er ett avslut hos Företagsopinion.
Kontakta oss på info@sakertforetag.se eller ring oss direkt på 040-611 90 50 (knappval 2)

Bluffaktura: 

Lägg till ny kommentar