Bolagsupplysningen

Säkert Företag varnar för det högst oseriösa bedrägeriföretaget Bolagsupplysningen!

I över 5 år har detta bolaget nu varit extremt aktiva! Vi har hjälpt hundratals företagare mot detta bedrägeriföretag. 

Man skulle kunna tro att det det kommer från Bolagsverket innan man läst igenom det ordentligt. De skickar alltså ut ett kuvert som innehåller en talong där du uppmanas att se över så att dina företagsuppgifter stämmer, vilket de aldrig gör. Du kan välja att antingen ändra dina uppgifter men att även lägga till extra sökbara företagsuppgifter på Bolagsupplysningen.se. De uppmanar även om att returnera talongen snarast och att bifogat svarskuvert är portot betalt.

I det finstilta står det "i fälten ovan 0-13 kan du nu fylla i utökad och korrekt sökbar information om ditt företag detta för att aktuella uppgifter ska vara tillgängliga digitalt på Bolagsupplysningen.se. För enkelhetens skull så är det bäst att göra din komplettering för extra sökbara företagsuppgifter i fälten ovan. Kostnaden för att medverka är 4795kr per år. Du måste i båda fall signera denna beställningstalong och återsänd sen detta erbjudande med det medföljande kuvertet."

Tecknar man upp sig har du ett avtal på 24 månader, 4795 per år alltså totalt 9590kr  totalt för 2 år.

Bolagsupplysningen har sannolikt flera kopplingar till Nummerupplysningen.se och andra skojarbolag registrerade i Tallin, de har tom kopplade telefoner till Tallin (ringer du det svenska numret svarar dem via IP telefoni i Tallin)

 

Betalningsmottagare: Tor Management BG: 744-2528, San Fransokyo AB BG: 5044-7069

 

 

 

Uppgifter:

Bolagupplysningen OÛ

Adress: Narva mnt 5, Tallin 101 17

Telefon: 08-12 44 93 00

Fax: 08-12 44 93 01

E-post: Info@bolagsupplysningen.se

Orgnr: 12497023

Vat nummer: EE101694069

 

Vi har arbetat mot detta bedrägeriföretag sedan 2010 och har hjälpt många utsatta företagare att komma ifrån detta högst oseiösa bolag. 

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller hjälp där vi garanterar er ett avslut hos Bolagsupplysningen. 

Kontakta oss på info@sakertforetag.se eller ring oss på 040-611 90 50 tryckval 2.

Gå gärna in HÄR för att se hur vi kan hjälpa er med för att få stopp på dessa oseriösa bolag.

Bluffaktura: 

Kommentarer

Hej, tack för att ni tar upp detta. Jag har också blivit lurad och det ser ut som att dom har kopierat min namnteckning. Jag kommer aldrig att betala. Det som är förvånade är att inte justitiedepartementet går ut och både varnar för detta företag men även se till att personerna bakom detta blir lagförda.

Hejsan! Exakt samma sak har hänt mig!

Hej Christoffer! Så tråkigt att du blivit drabbad! Hur har det gått? Fortsätt alltid att bestrida. Hälsningar Säkert Företag

Hej Pontus! Jag sliter mitt hår att jag kunde gå på detta efter 15 år som egen företagare!! Jag känner en stor oro över vad som kan hända men säkert företag sa att det bara var att bestrida fakturan genom dom och sedan strunta i att betala. Hur gjorde du! Ska man skicka en uppsägning till företaget som det står i informationen på bluffakturan?

Helt sinnessjukt. De mest utsätta är nyföretagare som missar att läsa informationen. Namnet är missvisande så förstår inte hur bolagsverket ens kunde godkänna namnet Bolagsupplysningen. Lätt och blanda ihop dessa två bolag, särskilt när de uppmanar med följande röd text "Vänligen returnera snarast, använd bifogat svarskuvert. Portot är betalt" Sååå missvisande!!! De lär har fångat upp 1000 tals underskrifter och blivit rika på detta. Ja varför gör staten inget. Det har drabbat otroligt många. Om justetiedepartementet ska göra nåt behöver de kanske åtminstone underskrifter av alla dessa 1000 talsdrabbade. Jag trodde själv att det var bolagsverket som behövde kompletterande uppgifter för mitt företag. Skrev under utan att läsa noggrant. So sagt. Det är vilseledande. Tänkte att jag inte har tid att läsa villkorstexten. Fö bolagsverket skulle ändå aldrig skicka mig en räkning på 6056 SEK. Så jag signerade och skickade iväg. Men Hell NO. Jag tänker inte betala ett öre.

Fick nyss en faktura på 4840kr samt en förfalskad namnteckning. Över min döda kropp att dom ska få en krona av mig. Hjälp gärna till Att namnge personer inom denna skojeriverksamheten. Gertrud stig är en av dem.

Galet! Jag har precis råkat ut för detsamma då jag flyttat adress och fyllde ny adress och det står med rött att returnera snarast. Läste inte heller riktigt noga då bolagsverket inte tar betalt, vilket jag så klart tog för givet att det var!! Tänker då inte betala.. Jag det borde inte få inregistreras den typ av namn i Sverige, företaget ligger i Tallin så klart, jäkla lurendrejare!

Jag blev offer till detta företag som hade namn numerupplysningen tidigare. Jag betade ca 5 år till dem. Jag trodde det var numer upplysning som tillhör Televerket. Nu bytt namnet till bolagsupplysningen. De gjorde spindelnät omkring mig tills jag skrivet under. De sade till mig att de tillhör Televerket och de skall byta namnet på mitt gamla företag till Nya namnet för mitt nya företag. De sade ingenting om kostnaden,jag trodde då att det är gratis service. Jag vet inte vad skall göra

Jag är en av de 1000 tals lurade av Bolagsupplysningen. precis som personen Anonym har skrivit att det var bolagsverket som behövde kompletterande uppgifter för mitt företag. Skrev under utan att läsa noggrant. So sagt. Det är vilseledande. Tänkte att jag inte har tid att läsa villkorstexten. Fö bolagsverket skulle ändå aldrig skicka mig en räkning på 6056 SEK. Så jag signerade och skickade iväg blanketterna och sedan fick hem fakturor 4845 kr. åkte till polisen och skulle få råd och anmäla de. men de kunde inte göra nått eftersom den är påskrivet, avtal då måste jag beta säger polisen. och anmälan ska läggs ner direkt. :( . man är rädd att hamna i betalningsanmärkningar!! råd om ni har tack

Hej KH! Har har tyvärr missat detta inlägg. KOntakta oss gärna på 040-611 90 50 (knappval 2) om du fortfarande behöver hjälp! Hoppas dock att det har löst sig för dig! Vänliga hälsningar Säkert Företag

Sidor

Lägg till ny kommentar